‘Carl Philip en Sofia stiekem verhuisd’

Vorsten

06-04-2016 16:23:00

De Zweedse prins Carl Philip en zijn hoogzwangere echtgenote Sofia zijn in het diepste geheim verhuisd. Volgens boulevardblad Expressen hebben Carl Philip en Sofia, die deze maand hun eerste kind verwachten, hun intrek genomen in de koninklijke residentie Drottningholm Slott.

Om veiligheidsredenen verlieten Carl Philip en Sofia de woning in Djurgården, waar ze sinds 2011 woonden. Het paar is ingetrokken in het Sjöpaviljongen, dat op loopafstand van Drottningholm Slott ligt. Voor haar huwelijk woonde kroonprinses Victoria in het paviljoen. Tegenwoordig woont zij met haar gezin op Haga Slott.

Het Zweedse hof bevestigt dat Carl Philip en Sofia naar Drottningholm Slott verhuizen. Of de verhuizing al achter de rug is, laat het hof niet los. “Het gaat allemaal om de veiligheid”, zei een woordvoerder tegen Expressen. Sjöpaviljongen ligt binnen de zone rondom de koninklijke residentie die 24 uur per dag wordt bewaakt.














Meer Zweden

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.