Kroonprinses Victoria deelt speciale verjaardagswens

Vorsten

14-07-2020 18:37:32

Kroonprinses Victoria heeft een toespraak gegeven om iedereen te bedanken voor alle verjaardagsgroeten die ze heeft ontvangen. Vanuit de tuin van Slot Solliden vertelde de Zweedse kroonprinses, die 43 jaar is geworden, in een videoboodschap ook over haar speciale verjaardagswens.

“Vandaag is het meestal een bijzondere dag in het kasteelpark. Het is altijd leuk om met mijn familie in het park te komen en alle kinderen en volwassenen te begroeten die hier komen om met ons te vieren”, zegt Victoria. “Maar dit jaar ziet het er helaas anders uit.” Victoria vertelt over gesprekken die ze heeft gevoerd met gezondheidsmedewerkers over de pandemie, die een diepe indruk op haar hebben achtergelaten.

De kroonprinses zegt daarom dat er maar één ding is wat ze voor haar verjaardag zou wensen: dat iedereen er samen alles aan doet om veilig te blijven. “Er zullen meer zomers zijn en hopelijk meer verjaardagen. Maar misschien zal er nooit een belangrijker moment te zijn dan nu om voor elkaar te zorgen.”


Meer Zweden

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.