Madeleine toont blijdschap over terugkeer in Zweden op Instagram

Vorsten

2021-06-20 21:47:15

OLAND - Prinses Madeleine bij het concert ter ere van de 42e verjaardag van kroonprinses Victoria van Zweden in de Borgholm Sports Arena op het eiland Oland. ANP COPYRIGHT MMP MISCHA SCHOEMAKER

Prinses Madeleine is met haar gezin voor vakantie in Zweden en daar is ze erg blij mee. Op Instagram plaatste de Zweedse prinses een foto van haar dochter Leonore in een bloemenveld.

Het is alweer anderhalf jaar geleden dat Madeleine voor het laatst in Zweden was. Ze woont met haar man Chris O’Neill en hun drie kinderen in Miami. Vanwege de coronapandemie was het onmogelijk om vanuit de Verenigde Staten naar Zweden te vliegen.

Volgens de website Svenk Damtidning is Madeleine al een paar dagen in Stockholm. Een bron spotte de kinderoppas met prins Nicolas (6) en prinses Leonore (7) toen ze op weg waren naar een speeltuintje. Het Zweedse hof heeft daarop gemeld dat Madeleine inderdaad in Zweden is voor vakantie. Ook de kleine prinses Adrienne (3) is mee, maar die is sinds haar terugkomst nog niet in het openbaar gespot.


Meer Zweden

In deze extra dikke editie van Vorsten:

 

– Fotosessie bij Paleis Huis ten Bosch
– Eindelijk weer: staatsbezoek Duitsland
– Openhartige Eloise van Oranje
– Margaret’s party island Mustique
– William en Harry samen voor Diana