Prinses Madeleine geeft foto dochter Adrienne vrij op Instagram

Vorsten

2020-05-11 10:53:40

De Zweedse prinses Madeleine heeft ter gelegenheid van Moederdag een fraaie foto van haar dochtertje Adrienne op Instagram geplaatst. Op de foto is te zien hoe het prinsesje aan een roos ruikt. “Laten we op deze Moederdag hulde brengen aan liefde en het gezin”, schrijft Madeleine.

View this post on Instagram

On this Mother’s Day let us celebrate love and family ❤️

A post shared by Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden) on

Madeleine laat met enige regelmaat op social media foto’s zien van haar drie kinderen Leonore (6), Nicolas (4) en Adrienne (2). De royal doet dat bewust, zo vertelde ze een paar weken geleden in een tv-programma. “Ik doe het om te voorkomen dat paparazzi’s stiekem foto’s gaan nemen”, zei de prinses.

“Ik begrijp dat mensen onze kinderen graag zien opgroeien en willen weten hoe we wonen in Miami”, legt ‘Madde’ uit. Maar ze wil zelf de regie houden over de foto’s die van haar kroost verspreid worden.

Overigens is het nog maar de vraag of Madeleine en haar man Chris O’Neill met de kinderen komende zomer afreizen naar Zweden. Normaal viert de koninklijke familie vakantie op het eiland Öland. Het is onduidelijk of Madeleine en haar gezin wel naar Zweden kunnen vliegen. Bovendien zitten koning Carl Gustaf en koningin Silvia in zelf-isolatie op Slott Stenhammar in Flen.


Meer Zweden

– Koningspaar weer even op pad
– Het Duitse leven van de Thaise koning
– Elisabeths militaire training
– Wie zijn de Casiraghi’s?
– Vooruitblik: wanneer Charles koning wordt