Prinses Madeleine viert ook dit jaar Halloween met gezin

Vorsten

01-11-2021 11:02:48

BORGHOLM - Koning Carl Gustaf XVI, koningin Silvia, prinses Victoria, prins Daniel, prinses Estelle, prins Oscar, Prins Carl Philip, Prinses Madeleine en Christopher O'Neill bij het concert ter ere van de 44e verjaardag van de kroonprinses van Zweden in de Ruine van Borgholm op het eiland Oland. ANP COPYRIGHT MMP MISCHA SCHOEMAKER

De Zweedse prinses Madeleine deelt maandag een foto op Instagram waarop te zien is dat ze samen met haar gezin Halloween viert. De prinses plaatste ook afgelopen jaren een familiefoto rondom de feestdag.

Op de foto, waarbij Madeleine Happy Halloween schrijft, is ze samen met haar man en drie kinderen te zien. De prinses heeft een blauwe eenhoorntas bij zich. Haar man, Christopher O’Neill, is verkleed als een rockster. Hij draagt een zonnebril, glitterhemd en pruik.

Madeleine tilt hun dochter Adrienne op, die in een roze jurkje met vleugels verkleed is als fee. Hun zoontje Nicolas draagt een leren jasje, hun andere dochter Leonore een blauwe prinsessenjurk. De familie poseert naast een skelettenpop. In de reacties wensen velen de familie een fijne Halloween, maar wordt ook veel gelachen om O’Neill, die er volgens velen “erg cool” uitziet.

Meer Zweden