Victoria organiseert vrijgezellenfeest voor beste vriendin

Vorsten

17-08-2020 17:54:04

De Zweedse kroonprinses Victoria heeft haar beste vriendin het afgelopen weekend getrakteerd op een luxe vrijgezellenfeest. Andrea Brodin, een bekende interieurarchitect, werd zaterdag door de royal en andere vriendinnen gekidnapt voor het feest. “Het was de meest onvergetelijke zaterdagavond met mijn vriendinnen”, schrijft Brodin op Instagram.

De 42-jarige styliste gaat trouwen met haar vriend Cedric Notz met wie ze al zeven jaar samen is. Victoria vond dat wel een feestje waard, schrijft Svensk Damtidning. Nadat Brodin haar werk had gedaan als interieur-adviseuse in het ochtendprogramma van TV4, vond ze een briefje waarin verteld werd dat ze wat kleding bij elkaar moest pakken en in een gereedstaande auto moest stappen.

Dat werd de opmaat voor het feest dat Victoria had bedacht. Brodin werd in een luxe hotel helemaal verwend en na een boottocht langs de eilanden voor de kust van Stockholm was het tijd voor een groots diner.

Zondag ging het feest nog even door. Toen werd er een grote lunch georganiseerd waarbij de partners en kinderen van de vriendinnengroep aanwezig waren.

Victoria en Brodin zijn sinds hun jeugdjaren al zeer goede vriendinnen van elkaar.


Meer Zweden

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord