Zwangere prinses Madeleine laat buikje zien

Vorsten

03-02-2015 10:27:00

STOCKHOLM – Prinses Madeleine en haar man Chris O’Neill zijn begin deze week samen op pad geweest. De twee bezochten maandag onder meer een kasteel in de Zweedse plaats Gävle. De zwangere prinses genoot van het bezoekje dat ze samen met haar echtgenoot aflegde, zo laat ze via Facebook weten.

“We zijn samen naar Gävle geweest, het was een interessante en leuke dag”, aldus Madeleine. “Ik vond het heel fijn om dit met Chris te delen”, besluit de Zweedse prinses. Volgens Hello! Magazine zag de zwangere Madeleine er prachtig uit, er was zelfs al een klein buikje te zien bij de dochter van koning Carl Gustaf.

Samen met nog vijftig andere gasten genoten Madeleine en Chris van een lunch op het kasteel. Het was hun eerste publieke afspraak sinds de twee in januari bekendmaakten uit New York te verhuizen. Chris en Madeleine wonen nu tijdelijk in Stockholm. Na de lunch vertrokken de twee naar ESRI Group, een Zweeds softwarebedrijf dat zich focust op geografische informatiesystemen. Aan het einde van de dag vertrokken Madeleine en Chris naar het recreatiecentrum Helgi. Het centrum is voor iedereen toegankelijk, mensen kunnen er sporten, maar bijvoorbeeld ook taal- en muzieklessen volgen.

In december maakte het Zweedse koningshuis bekend dat Madeleine (32) in verwachting is. Het eerste kindje van Madeleine en Chris werd op 20 februari 2014 geboren, dochter Leonore.

Meer Zweden