Cameron: William en Kate verdienen privacy

Vorsten

16/08/2015 11:41 am

LONDEN – David Cameron vindt dat prins William en zijn vrouw Catherine met rust gelaten moeten worden door de paparazzi. De Britse minister-president zei zaterdag tegen de BBC dat ‘William en zijn vrouw privacy en ruimte nodig hebben bij het opvoeden van hun kinderen.’

“Ik maak me zorgen en voel met ze mee. Ze hebben foto’s van hun geweldige kinderen beschikbaar gesteld aan de Britse pers en de Britse pers heeft juist gehandeld door de foto’s te plaatsen. Ze hebben geen, als ik het goed begrijp, foto’s van paparazzi geplaatst en het is erg belangrijk dat ze dit niet doen omdat fotografen dan steeds verder gaan om foto’s van de koninklijke familie te bemachtigen”, aldus Cameron.

Hij vindt dat nu ook buitenlandse media ervan moeten worden overtuigd om deze foto’s niet te publiceren. Vrijdag stuurden de Britse royals een brief naar de media om paparazzi te waarschuwen niet steeds gevaarlijker capriolen uit te halen in hun pogingen om de tweejarige prins George te fotograferen. Het paar wil dat de kinderen in het openbaar kunnen buitenspelen zonder gefotografeerd te worden.


Meer Overig