Abdullah spreekt christenen en moslims toe

Vorsten

2015-12-22 21:35:00

AMMAN – Koning Abdullah II van Jordanië heeft aan de vooravond van twee belangrijke religieuze feestdagen – moslim en christelijk – zijn beste wensen uitgesproken aan de Jordaanse bevolking. De boodschap van de koning is dinsdagavond geplaatst op Youtube, de koninklijke website en Facebook-pagina.

Koning Abdullah feliciteerde de moslims met Al Mawlid Al Nabaw, de geboorte van de profeet Mohammed en de christenen met Kerstmis, de geboorte van Jezus. Beide feestdagen vallen dit jaar samen. De Jordaanse vorst sprak in een toespraak van ruim drie minuten over het terrorisme en extremisme dat de regio teistert. Islam is een geloof van medeleven, zo zei hij.

Moslims en christenen hadden gelijke waarden aldus Abdullah, die erop wees dat Arabische christenen een bijdrage hebben geleverd aan de opbouw van Jordanië en een integraal onderdeel uitmaken van de samenleving – in verleden, heden en toekomst.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.


Meer Andere Huizen