Prins Sultan bin Salman ontvangt Leadership Award

Vorsten

06/05/2014 3:02 pm

RIYADH – De Saoedische prins Sultan bin Salman heeft een prijs gekregen vanwege zijn inspanningen voor de hotelsector en het toerisme in zijn land. De tweede zoon van kroonprins Salman bin Abdulaziz ontving de Leadership Award tijdens een congres in Dubai.

Prins Sultan bin Salman kreeg de prijs uit handen van de voorzitter en algemeen directeur van luchtvaartmaatschappij Emirates. Meer dan 550 afgevaardigden en leiders uit de hotelwereld waren aanwezig bij de plechtigheid op de eerste dag van de Arabian Hotel Investment Conference, meldt Arab News.

De prins heeft zich volgens de organisatie als secretaris-generaal van de Supreme Commission for Tourism and Antiquities jarenlang ingezet om de hotelsector in Saoedi-Arabië te ontwikkelen. Het land telt inmiddels zo’n 300.000 hotelkamers en appartementen waarin jaarlijks meer dan 45 miljoen toeristen terechtkunnen.

Prins Sultan bin Salman wordt gezien als de toerismeminister van Saoedi-Arabië. In die hoedanigheid gaf hij de Britse prins Charles eerder dit jaar nog een rondleiding door de stad Al-Diriyah.


Meer Andere Huizen