Beatrice laat veel designerkleding zien

Vorsten

18/06/2015 7:47 am

LONDEN – Prinses Beatrice is deze week gevolgd door de krant Daily Mail. Daarbij viel het de Britse krant op dat de oudste dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson er iedere keer prachtig uitzag, ook de behoorlijke prijskaartjes van haar kleding waren opvallend.

De 26-jarige prinses heeft een deel van haar designerkleding afgelopen week laten zien tijdens verschillende showbizzfeestjes. Zo had ze dinsdagavond een feestje waarbij ze een jurk van de Griekse ontwerper Mary Katrantzou droeg, volgens de krant kostte het jurkje 922,50 Engelse pond (bijna 1300 euro).

Eerder op de dag bracht Beatrice een bezoekje aan de paardenraces op Ascot. De kleindochter van koningin Elizabeth droeg daarbij een rok van Roksanda van 745 pond (ruim 1000 euro). Donderdagavond had Beatrice weer een feestje in haar agenda staan, ze bezocht een benefietgala in Londen. Voor deze gelegenheid had ze een rok van 225 pond van L.K.Bennett uit de kast getrokken. Dat combineerde ze volgens de krant met een clutch van Bottega Veneta van 1070 pond.

Daily Mail schrijft dat Beatrice, die de laatste tijd vaker wordt geroemd om haar gevoel voor mode, duidelijk heeft gekeken naar Catherine, de vrouw van haar neef prins William. Catherine, die door veel mensen wordt gezien als stijlicoon, verschijnt overigens ook regelmatig in wat goedkopere kleding. Niet alleen de dure smaak van Beatrice komt haar op wat kritiek te staan, de prinses gaat nog al eens op vakantie en ook dat wordt altijd breed uitgemeten in de Britse media. Zo zou ze sinds november bezoekjes hebben gebracht aan Abu Dhabi, China, Verbier, St Barts en de Bahamas.


Meer Verenigd Koninkrijk