Camilla moet opnieuw activiteit afzeggen

Vorsten

11/09/2015 11:59 am

LONDEN – Camilla heeft voor de tweede achtereenvolgende dag een publiek optreden moeten afzeggen. De Hertogin van Cornwall heeft buikgriep en kan vrijdag niet deelnemen aan de liefdadigheidsdag die in het Londense financieel centrum Docklands wordt georganiseerd door BGC Partners.

De activiteiten zijn ter nagedachtenis aan de 719 slachtoffers van BGC en Eurobrokers bij de aanslagen op de Twin Towers in New York, vrijdag 14 jaar geleden. Onderdeel van de ‘Charity Day’ is het inzamelen van geld via de verkoop van aandelen en andere financiële transacties.

Vorig jaar werd voor verschillende goede doelen 9,6 miljoen euro opgehaald. De financiële bedrijven BGC Partners en Cantor Fitzgerald staan de winst die ze vrijdag wereldwijd maken af aan hulp voor slachtoffers van onder meer terrorisme en natuurrampen.

Camilla moest donderdag al verstek laten gaan in Portsmouth waar ze tijdens de afsluiting van Operation Gritrock, de bijdrage van Groot-Brittannië aan de internationale campagne om ebola te bestrijden, medailles zou uitreiken.


Meer Verenigd Koninkrijk