Charlotte draagt jurkje van slechts 21 pond

Vorsten

02/12/2015 8:47 pm

LONDEN – Prinses Charlotte heeft op de kiekjes die afgelopen weekend van haar werden onthuld een jurkje aan van slechts 21 Britse pond (bijna 30 euro). Dat heeft Hello! Magazine ontdekt.

Volgens het blad staat haar moeder Kate er bekend om dure en luxe merken te combineren met meer betaalbare kleding. Dus dat ze voor haar half jaar oude dochtertje een jurkje heeft uitgezocht van nog geen 30 euro komt volgens Hello! dan ook niet als een verrassing.

Na aardig wat zoekwerk is het blad erachter gekomen dat het bloemenjurkje van het Spaanse merk M&H is. Het zou dan ook kunnen dat de Spaanse nanny van prins George en zijn jongere zusje het heeft gekocht toen ze in haar thuisland was. Dat deed oppas Maria Teresa Turrion Borrallo namelijk al eerder.

Londen

Op de website van het Spaanse merk staan verschillende foto’s van prinses Charlotte in het jurkje. Eigenaresse Margarita Pato vertelt de website dat veel van haar klanten uit Londen komen. “Veel mensen vragen mij waarom ik er geen winkel open, want veel van mijn kleding wordt gedragen door kinderen in Londen.” Pato legt uit dat veel van haar kleding met de hand wordt gemaakt en dat ze nooit grote partijen maakt.

Kensington Palace onthulde de foto’s, die door de hertogin van Cambridge zelf zijn gemaakt in hun huis in Norfolk, zondag. Het meisje werd op 2 mei geboren.

Gratis voor jou


Meer Verenigd Koninkrijk