David Walliams wil toegangkaart Charles zien

Vorsten

14/12/2016 12:52 pm

De Britse prins Charles en zijn vrouw Camilla stonden vorige week vol in de schijnwerpers tijdens de Royal Variety Performance. Komiek David Walliams, die de avond presenteerde, stak de draak met de koninklijke gasten.

Walliams, verkleed als ouvreuse, baande zich een weg richting de ereplaatsen. Eenmaal aangekomen bij Charles en Camilla vroeg hij naar hun toegangsbewijzen. Op fragmenten die Daily Mail woensdag plaatste, nadat de registratie van de Royal Variety Performance dinsdagavond werd uitgezonden op de Britse televisie, is te zien dat de prins van Wales ad rem reageerde. Charles zwaaide met zijn programmaboekje naar Walliams.

De Royal Variety Performance is een jaarlijkse variétéshow waarmee geld op wordt gehaald voor de Royal Variety Charity. De show wordt elk jaar bijgewoond door een of meerdere leden van de Britse koninklijke familie. Traditiegetrouw zijn zij onderwerp van grappen.

Vorig jaar woonde prins Harry de avond bij, het jaar daarvoor waren prins William en zijn vrouw Catherine aan de beurt. Koningin Elizabeth woonde de Royal Variety Performance in 2012 voor het laatst bij, toen was het ook David Wallliams die de avond presenteerde.


Meer Verenigd Koninkrijk