Fergie steunt zieke premier Boris Johnson

Vorsten

07/04/2020 1:06 pm

Sarah Ferguson, de ex-echtgenote van prins Andrew en moeder van de prinsessen Beatrice en Eugenie, is fan van de Britse premier Boris Johnson. Dat bleek dinsdag uit haar steunbetuiging aan de premier op Instagram.

Aanleiding was de opname van Johnson op de intensivecareafdeling van het St Thomas’ ziekenhuis in Londen nadat zijn gezondheidssituatie was verslechterd. Bij Johnson werd elf dagen geleden besmetting met het coronavirus vastgesteld en de afgelopen dagen werd hij steeds zieker. Volgens de hertogin van York is de premier bij de nationale gezondheidsdienst NHS echter in goede handen. “De NHS is het beste om jou en zoveel andere mensen te helpen om het coronavirus te bestrijden.”

Sarah plaatste op Instagram een foto van een voor de NHS klappende Johnson, vergezeld door een citaat uit een verkiezingstoespraak van de premier. “Ik en wij zullen uw steun nooit als vanzelfsprekend beschouwen. Ik zal het tot mijn missie maken om dag en nacht te werken, om volledig te werken om te bewijzen dat u gelijk hebt door op mij te stemmen”, aldus Johnson.

“We herhalen je woorden met dankbaarheid voor je kracht voor ons allemaal en sturen je genezing”, aldus Fergie. De hertogin heeft al enkele dagen opbeurende berichten verspreid om mensen van de NHS een hart onder de riem te steken.

Gratis voor jou


Meer Verenigd Koninkrijk