First Lady kijkt uit naar Invictus Games

Vorsten

14/07/2015 4:01 pm

WASHINGTON – First Lady Michelle Obama kijkt uit naar de Invictus Games. De spelen, die een initiatief zijn van de Britse prins Harry, vinden volgend jaar plaats in de Amerikaanse stad Orlando.

“We vinden het geweldig om de Invictus Games volgend jaar in de lente welkom te heten in Orlando”, aldus Michelle Obama via Twitter. Kensington Palace, de residentie van prins Harry, zijn broer en diens vrouw, reageert via het sociale netwerk op de tweet. “Heel erg bedankt voor jullie steun. We kunnen niet wachten om te zien wat voor geweldig evenement Amerika ervan zal maken.”

Prins Harry maakte eerder op de dag via een speciale videoboodschap bekend dat de spelen, waar gewond geraakte militairen aan deelnemen, in Amerika plaats zullen vinden. De Invictus Games werden in september 2014 voor het eerst gehouden in Londen. De spelen worden tussen 8 en 12 mei 2016 in Orlando gehouden. “Ik twijfel er niet aan dat de Verenigde Staten de lat nog hoger leggen dan we in Londen hebben gedaan en een geweldige show neer zullen zetten”, aldus de prins.


Meer Verenigd Koninkrijk