‘Geen spanningen tussen Camilla en Kate’

Vorsten

23/07/2015 11:10 am

LONDEN – De geruchten dat Camilla en Catherine, de vrouw van prins William, het niet zo goed met elkaar kunnen vinden, kloppen van geen kant. Dat vertelt de zoon van Camilla, Tom Parker-Bowles, aan de Australische Daily Mail. “Ze kunnen juist prima met elkaar opschieten”, aldus de zoon van Camilla.

“Volgens mij klopt er helemaal niks van de geruchten dat er een bepaalde spanning is tussen de twee. Ik weet het natuurlijk niet 100 procent zeker, maar ik denk dat het allemaal onzin is”, zegt hij. Tom, zelf vader van twee kinderen, vertelt de krant dat zijn moeder dol is op kinderen en een lieve oma is.

Verschillende media schreven in de afgelopen twee jaar dat Camilla en Catherine het niet eens zouden zijn over de opvoeding van George, ook prins Charles zou moeite hebben met de kleine rol die hij speelt in het leven van zijn kleinkinderen. Het feit dat Catherine en William wel veel contact hebben met de ouders van Catherine zou dit niet makkelijker maken. De krant schrijft overigens wel dat het contact tussen beide families is verbeterd sinds de geboorte van prinses Charlotte in mei.


Meer Verenigd Koninkrijk