Harry en Meghan voor tweede keer op pad

Vorsten

2018-01-02 19:01:00

Prins Harrry en zijn verloofde Meghan Markle gaan dinsdag 9 januari voor de tweede keer in het openbaar op pad. Ze gaan naar een radiostation in het zuiden van Londen.

Bij de zender Reprezent Radio in de Londense wijk Brixton ontmoeten Harry en Meghan jongeren die veel baat hebben bij hun radio-opleiding. Het station zet muziek en radio-uitzendingen in om jongeren op weg te helpen in hun carrière.

Harry en Meghan zullen in de radiostudio’s presentatoren ontmoeten, maar ook vrijwilligers en stafleden. Vrijwilligers van vroeger en nu zullen vertellen hoeveel profijt ze hebben gehad van de training die gericht is op mediavaardigheden en het stimuleren tot verdere scholing en het opdoen van werkervaring. Het radiostation begon in 2008 met het trainingsprogramma als reactie op toenemende criminaliteit in de buurt. Sindsdien hebben vierduizend jongeren de training gevolgd en is er een lange wachtlijst.

Voor Harry’s verloofde Meghan wordt het de tweede keer dat ze als prinses mag opdraven. Kort na de verlovingsaankonding nam Harry haar mee naar projecten over hiv/aids en jeugdcriminaliteit in Nottingham.


Meer Verenigd Koninkrijk

Nieuw, van de makers van Vorsten: Máxima. Een maar liefst 180 pagina’s dikke speciale editie over alles wat u wilt weten over onze koningin.