Harry warm ontvangen in Australie

Vorsten

06/04/2015 10:10 am

CANBERRA – Prins Harry is maandag enthousiast onthaald bij zijn aankomst in Australië. De Britse prins brengt een maand door in Australië, waar hij in training gaat bij het leger.

Harry werd bij zijn aankomst in Canberra door een menigte begroet. Hij schudde handen en maakte een praatje met mensen die langs de kant stonden bij het nationale oorlogsmonument. Later legde hij een krans bij het graf van de Onbekende Soldaat. Het bezoek aan het oorlogsmonument is volgens The Telegraph het enige geplande publieke optreden van Harry. Omdat hij zich tijdens zijn verblijf weinig zal laten zien, wordt hij door plaatselijke media al ‘Harry Houdini’ genoemd.

Tegen een tienermeisje waar hij een praatje mee maakte, zei Harry dat ze maar beter kon stoppen met selfies. “Serieus, je moet ermee ophouden. Ik weet dat je nog jong bent, maar selfies zijn slecht”, aldus de prins. Ook reageerde Harry op een bord dat een twaalfjarige jongen had gemaakt, waar ‘Red heads rule!’ op stond. Volgens de jongen zei de roodharige prins tegen hem dat hij het bord ‘geweldig’ vond.

Gratis voor jou


Meer Verenigd Koninkrijk