Prins Harry uitgenodigd voor conventie roodharigen

Vorsten

15/08/2014 8:20 am

CORK – De Britse prins Harry is uitgenodigd om deel te nemen aan de Irish Red Head Convention in de Ierse plaats Cork. Organisator Joleen Cronin vraagt de roodharige royal in een brief aan Clarence House, het secretariaat van de prins, om langs te komen.

”We verzekeren dat je je geen moment zal vervelen. Als een mederoodharige ben je welkom om deel te nemen aan het jaarlijkse kampioenschap wortelgooien, kun je speeddaten met andere roodharigen en zal je je vermaken met onze nachtelijke uitstapjes in de stad”, zo quotet Irish Examiner de brief. Harry mag zich verder ook inschrijven voor de koning-en-koninginverkiezing. ”Twee gelukkige mensen worden dan gekroond als royalty van de conventie van dit jaar.”

De prins heeft nog niet gereageerd op de uitnodiging, aldus Cronin. Gelukkig verwacht ze in elk geval 500 andere roodharigen, afkomstig uit alle delen van de wereld, op de conventie. De opbrengsten van het opmerkelijke festival, dat van 22 tot en met 24 augustus duurt, gaan naar de Ierse kankerstichting.


Meer Verenigd Koninkrijk