Kate’s modewonders na haar bevallingen

redactievorsten

11/04/2016 2:19 pm

De hertogin van Cambridge ziet er keer op keer fantastich uit. Vrijwel meteen na haar bevallingen stond Catherine op en top gestyled op de ziekenhuistrappen om haar baby te showen. Hoe doet ze dat toch?

Even in een joggingbroek bijkomen van de bevalling was er in 2013 en 2015 niet bij voor Kate. In een lichtblauw jurkje met witte stippen liet ze de wereld drie jaar geleden kennismaken met baby George. Oplettende modeliefhebbers kunnen deze jurk gezien hebben bij haar schoonmoeder, wijlen prinses Diana. Zij droeg in 1982, na de bevalling van William, bij hetzelfde St. Mary’s ziekenhuis in Londen een soortgelijk jurkje.

Na de geboorte van Charlotte riep de jonge moeder opnieuw verbazing op. Dit keer koos ze voor een geel jurkje, maar het poseren voor de pers volgde weer razendsnel na de bevalling. Als je haar ziet zou je bijna vergeten dat ze net een bevalling achter de rug heeft. Onder de jurk schitterden een paar hoge hakken en ook de coupe van Catherine zat even perfect in de krul als altijd. Weer had ze een jurk van Jenny Packham aan. Voor het kapsel reisde haar vaste kapster af naar het kraambed.

Een groot verschil met bijvoorbeeld kroonprinses Victoria van Zweden. Zij poseerde een dag na de geboorte van zoon Oscar in simpele zwarte kleding en zonder make-up.

Prinsessan Estelle har på morgonen besökt Karolinska sjukhuset och träffat sin lillebror. Hela familjen har nu lämnat sjukhuset och är hemma på Haga slott. Alla mår bra och är mycket glada.

Geplaatst door Kungahuset op donderdag 3 maart 2016


Meer Verenigd Koninkrijk