Catherine recyclet jurk uit 2012

Vorsten

27/10/2015 9:57 pm

LONDEN – Catherine droeg dinsdag tijdens een officiële verplichting een jurk die ze in 2012 ook al eens aanhad. De Hertogin van Cambridge bracht een bezoek aan Chance UK, een mentorprogramma voor kinderen, in de grijze creatie van Orla Kiely. Dat schrijft The Telegraph.

De vrouw van prins William was maandagavond nog bij de première van de nieuwste Bond-film Spectre in Londen, maar was op tijd uit de veren voor haar eerste afspraak. Catherine sprak met kinderen die het programma volgen. Het gaat om kinderen tussen de vijf en elf jaar die een risico lopen op het ontwikkelen van asociaal of crimineel gedrag. Ook ontmoette ze hun ouders en mentoren.

Een van de kinderen zei na de ontmoeting dat ze het heel leuk vond om de echtgenote van de Britse prins te ontmoeten. “Maar ook heel, heel eng”, zei ze.

Later op de dag woonde Catherine een diner bij van 100 Women in Hedge Funds, waar de 100WHF 2015 European Industry Leadership Award werd uitgereikt. Het diner werd gehouden ter ere van een van de goede doelen van Catherine, The Art Room. Dit doel helpt kinderen met emotionele en gedragsproblemen via kunsttherapie.


Meer Verenigd Koninkrijk