Kate zwaait dinosaurus uit in Londen

Vorsten

23-11-2016 03:32:00

De Hertogin van Cambridge was dinsdag aanwezig bij het afscheid van Dippy de Diplodocus in het National History Museum in Londen. Het skelet van Dippy gaat na 111 jaar in het museum op tournee door het Verenigd Koninkrijk.

De vrouw van prins William deed mee aan een aantal kinderactiviteiten die waren georganiseerd voor het afscheid van Dippy. Ze schilderde onder meer een ‘dinosaurusei’ en dronk thee met de uitgenodigde kinderen. Volgens het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly vertelde ze tijdens de ‘tea party’ dat haar zoon George fan is van de T. Rex, “waarschijnlijk omdat die het engst en luidruchtigst is”. De driejarige is volgens zijn moeder op het moment groot liefhebber van dinosaurussen en vulkanen.

Later op de dag was Kate te gast bij de Place2Be awards, de prijzenregen van de stichting voor kinderen met psychische problemen. In haar speech benadrukte ze de noodzaak dergelijke problemen bij kinderen zo vroeg mogelijk te herkennen.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.