Laatste drie afleveringen documentaire Harry & Meghan te zien

Vorsten

16-12-2022 10:08:37

De laatste drie afleveringen van de Netflix-documentaire Harry & Meghan zijn donderdag te zien. In een trailer die eerder verscheen van het tweede deel van docu vertelde Meghan dat ze “aan de wolven werd gevoerd” voordat ze Groot-Brittannië verliet met haar man.

“Ik vraag me af wat er met ons was gebeurd als we niet weg waren gegaan”, zegt prins Harry in de trailer. Meghan wijst erop dat hun beveiliging was ingetrokken. “Iedereen in de wereld wist waar we waren.”

Harry en Meghan lijken in de laatste afleveringen opnieuw de aanval op het paleis te openen. De prins suggereert in de trailer dat het hof loog om zijn broer prins William te beschermen. “Ze waren nooit bereid om de waarheid te vertellen om ons te beschermen”, zegt hij. Ook stelt de zoon van koning Charles dat het paar slachtoffer was van “gaslighting”, oftewel geestelijke manipulatie.

De eerste drie afleveringen van de Netflix-docu waren vorige week donderdag al te zien. Daarin vertelde het stel onder meer over hoe ze elkaar ontmoetten, Harry’s moeder prinses Diana en de slechte verhouding met de Britse paparazzi.

Meer Verenigd Koninkrijk