Meghan Markle vergezelt prins Harry naar polo

Vorsten

2017-05-07 09:40:00

Prins Harry liet zich zaterdag tijdens een polowedstrijd aanmoedigen door zijn vriendin Meghan Markle. De Suits-actrice droeg een jurk van modeontwerper Antonio Berardi en een zonnebril, zo is te zien op foto’s van Hello.

Meghan en Harry vertoonden zich tot nu toe maar weinig samen in het openbaar. Maar de aanwezigheid van Meghan langs het poloveld van Ascot lijkt een teken dat de 35-jarige actrice, die in Canada woont, klaar is om meer publieke evenementen in Groot-Brittannië bij te wonen.

De polomatch waar Harry zaterdag aan deelnam was een benefietwedstrijd. Harry haalde geld op voor WellChild. De 32-jarige Harry is beschermheer van deze organisatie die zieke kinderen helpt. Harry speelde ook voor zijn liefdadigheidsinstelling Sentebale, dat in het Afrikaanse Lesotho kansarme kinderen en kinderen met hiv en aids ondersteunt.

Prins Harry en Meghan zijn nu tien maanden bij elkaar. Ze zien elkaar zo vaak als mogelijk. Harry vloog onlangs nog naar Toronto om zijn vriendin op te zoeken. Afgelopen maand sloot ze haar lifestyleblog The Tig en stopte ze als ambassadeur van het Canadese kledingmerk Reitmans. Vermoedelijk gaan ze op 20 mei samen naar de bruiloft van Pippa Middleton.


Meer Verenigd Koninkrijk