Meghan sluit nieuwe deal in Hollywood

Vorsten

28/04/2023 8:11 am

Meghan, de hertogin van Sussex, heeft een nieuwe deal gesloten in Hollywood. De vrouw van prins Harry heeft getekend bij het bekende Amerikaanse talentbureau William Morris Endeavor (WME), meldt het agentschap vrijdag op sociale media.

“We zijn vereerd om aan te kondigen dat WME nu Meghan, de hertogin van Sussex, op alle gebieden vertegenwoordigt”, meldt het bedrijf op Instagram. Het bureau zegt dat het zich onder meer gaat richten op “het uitbouwen van haar zakelijke ondernemingen”, waaronder film- en televisieproducties en merkpartnerschappen.

Volgens vakblad Variety omvat de nieuwe deal ook Archewell, het productiebedrijf van Harry en Meghan. De nadruk zal liggen op de productie van films en televisie en niet op acteren volgens Variety. Meghan was voor haar huwelijk met prins Harry bekend als actrice in onder meer de serie Suits.

In de afgelopen jaren sloten Harry en Meghan onder meer deals met Spotify en Netflix. Voor Netflix maakten de hertog en hertogin van Sussex de documentaire Harry & Meghan, die goed werd bekeken. Voor Spotify maakte Meghan de podcast Archetypes waarin de hertogin wekelijks met een andere gast praatte over een vooroordeel waar vrouwen mee te maken hebben.


Meer Verenigd Koninkrijk