Prins Charles bedankt voor ‘groepsselfie’

Vorsten

13/03/2014 4:08 pm

LONDEN – Prins Charles staat veelvuldig op de foto, maar woensdagavond liet hij toch een fotomoment aan zich voorbijgaan. De prins van Wales bedankte vriendelijk voor een groepsselfie op de rode loper in Londen, schrijft Hello! Magazine donderdag.

De Britse actrice Joan Collins wilde een poging wagen om het record te evenaren van de beroemde selfie die presentatrice Ellen DeGeneres nam tijdens de Oscaruitreking. Joan wist enkele bekendheden te charteren, maar de prins zag ervan af.

Joan wist onder meer de Britse acteurs Ben Kingsley, Luke Evans en Jeremy Irons zo ver te krijgen samen lachend in de lens te kijken. Joans groepsselfie werd ruim 350 keer geretweet in één dag, maar dat aantal kwam niet eens in de buurt van de selfie van Ellen. Haar foto met sterren als Julia Roberts, Brat Pitt en Bradley Conner werd ruim 3,3 miljoen keer op Twitter gedeeld.

Charles was in het Odeon voor de uitreiking van de Prince Trust Awards. Daarbij worden jongeren in het zonnetje gezet die goede prestaties neerzetten onder moeilijke omstandigheden.


Meer Verenigd Koninkrijk