Prins George mag van Catherine niet op motor

Vorsten

23/10/2015 4:07 pm

Prins George mag niet op de motor als hij later groot is. Dat zegt althans zijn moeder, Catherine. Georges vader prins William rijdt geregeld een rondje op een van zijn motoren, tot ongenoegen van zijn echtgenote. Catherine is doodsbang als William op pad gaat met zijn Ducati, vertelde ze het publiek in het Schotse Dundee.

“Hij rijdt er nog steeds op”, antwoordde hertogin Catherine volgens The Telegraph op de vraag van een van de toeschouwers of William zijn Ducati nog steeds heeft. “Ik ben altijd bang als hij eropuit gaat. Ik hoop dat het me lukt George eraf te houden.”

William en Catherine brachten vrijdag een bezoek aan Dundee, waar veel mensen op de been waren voor het stel. De Hertog en de Hertogin van Cambridge, die in Schotland bekendstaan als Graaf en Gravin van Strathearn, woonden de hele dag verschillende activiteiten bij die zijn toegespitst op het welzijn van jongeren.

Dundee is William en Catherine niet onbekend, toen de twee aan St Andrews studeerden, bezochten ze de stad geregeld. “Ik heb heel goede herinneringen aan de bezoeken die ik als student aan Dundee bracht”, vertelde Catherine aan de toeschouwers. Tijdens hun bezoek aan Schotland gingen de Hertog en de Hertogin van Cambridge ook langs bij St Andrews.


Meer Verenigd Koninkrijk