Prins Harry brengt verrassingsbezoek

Vorsten

28/09/2015 7:53 pm

DOVER – Prins Harry heeft maandag voor een flinke verrassing gezorgd in de plaats Dover. De zoon van prins Charles bracht een bezoek aan de The Duke of York’s Royal Military School en daar hadden de 406 studenten geen idee van.

De prins kwam gekleed in een officieel uniform met een helikopter aan op het terrein van de school. The Telegraph schrijft dat de studenten hun ogen niet konden geloven toen de prins ineens hun parade kwam inspecteren. Hij deelde ook vijf medailles uit aan uitblinkende studenten.

De krant schrijft dat de prins met verschillende medewerkers en studenten een praatje maakte. Zo ook met de vijftienjarige Harry Hodson. Hij vertelde de prins dat hij niet van plan was om bij het leger te gaan. “Vind je dat het leger niks voor jou is? Laten we het daar eens even over hebben”, begon Harry het gesprek gelijk. De kleinzoon van koningin Elizabeth heeft zelf in het leger gediend. De tiener vertelde de krant later dat Harry hem op het hart had gedrukt om goed na te denken over zijn beslissing. “Hij zei me dat ik de tijd moest nemen, al mijn mogelijkheden moest nagaan en dan pas een beslissing moet nemen.”


Meer Verenigd Koninkrijk