Prins Harry en Meghan verhuizen naar Windsor

Vorsten

24/11/2018 2:40 pm

Prins Harry en zijn zwangere vrouw Meghan gaan begin volgend jaar verhuizen. Nog voor de geboorte van hun eerste kind verruilen ze Kensington Palace voor Frogmore Cottage op het landgoed Windsor, de plaats waar ze elkaar in mei het jawoord gaven.

Kensington Palace heeft aan Britse media bevestigd dat de hertog en hertogin van Sussex in de eerste maanden van het nieuwe jaar hun verhuisdozen pakken. Frogmore Cottage ligt vlakbij Frogmore House, waar Harry en Meghan hun bruiloftsfeest gaven, dat werd bijgewoond door tweehonderd gasten.

In een verklaring van Kensington Palace staat: “Windsor is een zeer speciale plaats voor de koninklijke hoogheden. Ze zijn dankbaar dat Windsor hun officiële residentie zal worden.” Harry en Meghan houden Kensington Palace wel aan als officieel kantoor.

In oktober werd bekend dat Meghan zwanger is. Ze verwacht haar baby in de lente van volgend jaar. Meghan ging na haar verloving met Harry samenwonen in Nottingham Cottage, aan de noordkant van Kensington Palace, waar ook Harry’s broer prins William en Catherine met de kinderen wonen. Kensington Palace en het terrein daarvan herbergt ook nog een reeks andere Britse royals. Zo hebben prinses Eugenie en haar verloofde Jack Brooksbank zich er recent gevestigd.

Gratis voor jou


Meer Verenigd Koninkrijk