‘Prins Harry weer gespot met ex Cressida’

Vorsten

18/09/2015 7:02 am

LONDEN – Prins Harry is weer gezien met zijn ex-vriendin Cressida Bonas. Daily Mail meldt dat de 26-jarige blondine deze week op het 31e verjaardagsfeestje van de prins was.

Op de website van de krant staan foto’s van Bonas die het feestje in Londen verlaat. Verschillende Britse media meldden eerder deze week al dat Cressida sinds kort weer door het leven ging als vrijgezelle vrouw. Haar relatie zou namelijk onlangs uit zijn gegaan. Daily Mail schrijft dat de nieuwe plaatjes waarschijnlijk weer veel geruchten op gang zullen brengen.

Cressida zou na het feestje in een pub in Chelsea mee zijn gegaan naar Kensington Palace voor een zogenoemde ‘afterparty’. Daar zouden ook wat vrienden van Harry naartoe zijn gegaan. “Harry en Cressida hebben altijd contact met elkaar gehouden, ze zijn nog steeds gek op elkaar. Ze zijn geen stel, maar zeg nooit nooit”, laat een ingewijde aan de krant weten.

Zara Philips, de kleindochter van koningin Elizabeth, en haar man Mike Tindall waren ook op het verjaardagsfeestje van Harry.


Meer Verenigd Koninkrijk