Prins William bereidt graag rood vlees

Vorsten

2017-11-17 17:37:00

Prins William heeft vrijdag zijn favoriete gerecht uit eigen keuken onthuld en laat dat nou net iets zijn wat zijn zwangere vrouw Catherine voorlopig niet mag eten.

William woonde vrijdag een benefiet bij waarbij geld werd opgehaald om 150 slaapplaatsen te financieren voor Britse jongeren die dakloos dreigen te worden. Een onderdeel van de geldinzameling was een kookwedstrijd. William proefde van makreel met citroendressing en sesamzaad voordat hij een winnaar aanwees.

‘’Ik hou wel van koken, maar ik ben er niet zo goed in’’, zei prins William voordat hij voormalig MasterChef-winnaar Steve Groves hielp bij het jureren. Op de vraag onder welk gerecht hijzelf graag in Kensington Palace kookt, antwoordde de hertog van Cambridge: ‘’Ik hou van geroosterd vlees. Kip bijvoorbeeld of een steak. Ik hou van halfrauw, medium rare. Het mag van mij nog wel een beetje leven”, zei William volgens Daily Express.

Zijn favoriete gerecht zal hij niet aan zijn echtgenote kunnen voorschotelen. De vier maanden zwangere Kate zal zijn geadviseerd tijdens haar zwangerschap weg te blijven van rood vlees. De benefiet leverde vrijdag 127.000 Britse pond op, omgerekend 142.000 euro.


Meer Verenigd Koninkrijk

tijdelijk Gratis verzending

Je bestelt onze nummers online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten!