Prins William moet ongestoord kunnen werken

Vorsten

20/09/2015 11:26 am

NORWICH – Patrick Peal, de baas van de East Anglia Air Ambulance (EAAA), heeft in de nieuwsbrief van de organisatie gevraagd om ambulancepiloot prins William met rust te laten. Volgens Peal ontvangen andere vrijwilligers keer op keer verzoeken van koningshuisfans om brieven of berichten door te geven aan William. Die is sinds juli werkzaam voor EAAA, waarbij zijn salaris naar een goed doel gaat.

Peal vraagt het publiek geen boodschappen meer af te geven voor William. ,,Wij kunnen ze niet in behandeling nemen of doorsturen”, aldus Peal. Hij deed ook een oproep om de hertog van Cambridge niet lastig te vallen wanneer hij als piloot van de traumaheli ergens hulp verleent. ,,William verleent een vitale dienst en moet zijn werk ongehinderd kunnen uitvoeren.”

Peal schreef dat hij begreep dat de belangstelling voor de dienst is toegenomen nu William er werkt, maar zei te hopen dat de “mensen van East Anglia hem en onze andere bemanningsleden altijd respect en ruimte zullen geven om hun werk te doen in een noodsituatie.”


Meer Verenigd Koninkrijk