Prins William riddert Victoria Beckham

Vorsten

19-04-2017 12:44:00

Prins William stond woensdag oog in oog met een van zijn vroegere idolen. De hertog van Cambridge mocht voormalig Spice Girl Victoria Beckham koninklijk onderscheiden op Buckingham Palace. Als kinderen waren William en zijn jongere broer Harry fan van de meidengroep.

Victoria werd onderscheiden vanwege haar bijdrage aan de mode-industrie. Ze is toegetreden als officier in de ‘most excellent order of the British Empire’ (OBE). “Het was een genoegen om vandaag op Buckingham Palace te zijn”, zei Victoria tegen Britse media. “Ik ben trots om Brits te zijn en vereerd mijn OBE te ontvangen uit handen van de hertog van Cambridge.”

De voormalig Spice Girl kwam met haar ouders en echtgenoot David Beckham, die in 2003 werd onderscheiden door koningin Elizabeth, naar Buckingham Palace. “Ik ben zo blij dit bijzondere moment te kunnen delen met mijn ouders en echtgenoot. Zonder hun liefde en steun had ik dit niet kunnen bereiken.”


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.