‘Queen Elizabeth heel blij met Charlotte’

Vorsten

12/05/2015 7:39 pm

LONDEN – Koningin Elizabeth is heel erg blij met de nieuwe aanwinst in de familie. Tijdens het eerste tuinfeest van het jaar bij Buckingham Palace sprak de koningin dinsdag voor het eerst in het openbaar over haar pasgeboren achterkleinkind prinses Charlotte.

Bij het tuinfeest waren zo’n 8000 mensen aanwezig. De koningin sprak met enkele van hen. Susan Pollack was een van de gelukkigen om een praatje te maken met de queen. “Ik vertelde haar dat ik erg blij ben met de komst van het prinsesje”, aldus Susan. “Wij vinden het ook geweldig om weer een meisje in de familie te hebben”, zou de koningin hebben geantwoord. “Ze lachte veel, was ontspannen en genoot van het tuinfeest”, vervolgt Pollack over de 89-jarige koningin.

Elizabeth ging vorige week naar Kensington Palace om de kleine Charlotte te bewonderen. Vlak na haar bezoek vertrokken de kersverse ouders, prins William en zijn vrouw Kate, naar Anmer Hall. Daar zal het gezin de komende weken waarschijnlijk verblijven.

Koningin Elizabeth kreeg dinsdag bij het tuinfeest gezelschap van prins Philip, prins Charles, Camilla, prins Edward en zijn vrouw Sophie, de Gravin van Wessex. Daily Mail heeft verschillende foto’s van het tuinfeest online gezet.


Meer Verenigd Koninkrijk