Rugby wakkert rivaliteit William en Harry aan

Vorsten

27/09/2015 11:20 am

LONDEN – De Britse prinsen William en Harry zaten zaterdagavond zij aan zij in Twickenham Stadium, maar echt gemoedelijk ging het er tijdens de rugbywedstrijd niet aan toe. William en zijn vrouw Kate moedigden het team uit Wales aan, terwijl Harry de mannen van Engeland steunde.

Harry keek vol verontwaardiging naar zijn broer en schoonzus die uit volle borst het volkslied van Wales meezongen. De ouders van prins George en prinses Charlotte hulden zich voor de wedstrijd in het rood van Wales, terwijl Harry koos voor een witte polo, de kleur van Engeland.

Harry veerde tijdens de wedstrijd meermaals op uit zijn stoel en gooide zijn armen de lucht in. William en Kate bleven rustiger. Zij hadden uiteindelijk reden voor een feestje, Wales won met 25-28 van Engeland. Na afloop van de wedstrijd gaf William zijn vrouw een knuffel terwijl Harry teleurgesteld naar het scorebord keek.

Engeland is gastheer van het achtste WK rugby. Aan het WK doen twintig landen mee, Nieuw-Zeeland is titelverdediger. De finale van het zes weken durende WK is op 31 oktober.


Meer Verenigd Koninkrijk