Tindall hoopt dat dochter Mia gaat golfen

Vorsten

12/08/2015 7:39 pm

LONDEN – Mike Tindall heeft jaren gespeeld als professioneel rugbyer. Toch hoopt hij dat zijn dochter Mia voor een hele andere sport kiest als ze wat ouder is. “Ik zal haar steunen in iedere sport, maar het zou leuk zijn als ze gaat golfen”, zegt Tindall.

“Dan kan ze mij ook een beetje helpen en kan ik mijn spel verbeteren”, vertelt de man van Zara Phillips aan Daily Mail. Hij zegt wel dat hij ook een rugbybal voor zijn dochtertje (1,5) heeft gekocht.

Vorig jaar maakte Mike (36) via Twitter bekend dat hij ging stoppen met rugby. Hij speelde bij Bath Rugby en bij Gloucester Rugby. Het is nog steeds een sport waar hij graag naar kijkt. “Zara en ik kijken in september samen naar het WK Rugby, zij vond de sport al leuk toen ze mij leerde kennen”, zegt Mike over de oudste kleindochter van koningin Elizabeth.

Tindall praat met de Britse krant over het wereldkampioenschap dat in september tot en met eind oktober plaatsvindt in Engeland. Mike hoop dat veel mensen naar het toernooi gaan kijken. “En dat ze de tennis- en voetbal deze zomer laten liggen en eens een rugbybal pakken.”


Meer Verenigd Koninkrijk