William en Catherine: let op elkaar, ook tijdens de kerst

Vorsten

20/12/2019 8:24 pm

Dat prins William en zijn vrouw Catherine mentale gezondheid erg belangrijk vinden, is geen geheim. De hertog en hertogin van Cambridge steunen meerdere organisaties die zich daarvoor inzetten en laten zich meermaals uit over het belang van goede zorg en steun voor elkaar. Ook tijdens de feestdagen denkt het koppel aan mensen die worstelen, zo is te lezen in de kerstboodschap op de Instagram-account van Kensington Palace.

“De kerst kan een prachtige periode zijn wanneer familie en vrienden bij elkaar komen om het te vieren”, luidt het bericht. “Maar niet iedereen heeft een netwerk om het mee te vieren en de mensen die dat wel hebben kunnen zich nog steeds geïsoleerd en eenzaam voelen.”

William en Catherine vragen hun volgers op elkaar te letten. “Kijk om je heen. Wees je bewust van mensen die het deze periode moeilijk hebben.” Ook plaatsten ze het telefoonnummer van de sms-dienst Shout. Deze dienst werd door het koppel en Harry en Meghan opgericht om mensen met mentale problemen te helpen.


Meer Verenigd Koninkrijk