William en Kate bedanken kleuterklas

Vorsten

25/06/2015 7:52 pm

MENSTON – Prins William en zijn vrouw Catherine kunnen niet meer stuk bij de jongste leerlingen op een basisschool in de Engelse plaats Menston. De kinderen hadden de Hertog en de Hertogin van Cambridge gefeliciteerd met de geboorte van hun tweede kindje en kregen allemaal een bedankje.

Prinses Charlotte zag op zaterdag 2 mei het levenslicht. In de kleuterklas van de Menston Primary School ontstond het idee om felicitatiebrieven en -tekeningen naar William en zijn echtgenote te sturen. Zij konden de gelukswensen van de kleintjes erg waarderen. Alle kleuters kregen een foto van het paar met hun koninklijke baby.

Op de achterkant van de foto staat een boodschap van William en Catherine. “De Hertog en de Hertogin van Cambridge vinden het hartverwarmend dat jullie de moeite hebben genomen om ze te feliciteren met de geboorte van hun dochter, prinses Charlotte.” De twee zijn ‘ontzettend dankbaar voor de prachtige berichten’, zo lieten ze weten.

Ook lerares Catherine Lain ontving een bedankbrief. Zij had nooit gedacht dat alle leerlingen iets terug zouden horen van de royals. “Het was heel spannend om een pakketje van Buckingham Palace te krijgen en de kinderen zullen hun kaartjes nog lang koesteren”, zegt de vrouw tegen de lokale krant Ilkley Gazette.

Gratis voor jou


Meer Verenigd Koninkrijk