William en Catherine bezoeken zeilteam

Vorsten

26/07/2015 2:26 pm

PORTSMOUTH – De Hertog van Cambridge en zijn vrouw Catherine zouden zondag de eerste zeilwedstrijd in het kader van de America’s Cup bijwonen. De wedstrijd werd afgelast vanwege slecht weer, maar William en Catherine wisten toch een goede invulling van hun dag te vinden. Ze zijn op bezoek geweest bij de 1851 Trust en bij Landrover Bar.

De 1851 Trust zet zich in voor kinderen door ze te laten kennismaken met de wereld van zeilen en de hele industrie eromheen. Van het bezoek zijn foto’s gepubliceerd op het Twitteraccount van Kensington Palace.

Op de foto’s zijn allerlei activiteiten te zien. Zo maken prins William en Catherine kennis met een groep kinderen die onlangs voor het eerst hebben gevaren. Catherine is sportief gekleed, in een donkere broek met een sportief trainingsjack. Op de achterkant staat haar titel: The Duchess of Cambridge.

De twee royals bezochten ook het zeilteam Landrover Bar in hun thuisbasis Portsmouth. Dit zeilteam wordt geleid door Ben Ainslie, een bekende zeiler. Die heeft zich voorgenomen de trofee van de regatta America’s Cup te winnen voor zijn land. De letters Bar staan voor Ben Ainslie Racing.


Meer Verenigd Koninkrijk