Burgers uitgenodigd voor doop Charlotte

Vorsten

29/06/2015 12:41 pm

LONDEN – Prins William en zijn vrouw Catherine hebben burgers uitgenodigd om zondag naar de St. Mary Magdalene Church in Sandringham te komen voor de doop van prinses Charlotte. Het stel heeft gevraagd of het mogelijk is om het veld voor de kerk open te houden, zodat mensen die het leuk vinden kunnen komen om het prinsesje te zien, zo meldt The Telegraph.

De Britse krant schrijft dat er duizenden mensen bij de kerk worden verwacht. “De Hertog en de Hertogin van Cambridge zouden het leuk vinden als er veel mensen die hen hebben gefeliciteerd met de geboorte van hun dochter zouden komen”, laat het hof weten. “De Hertog en de Hertogin van Cambridge hebben zoveel lieve berichten gekregen naar aanleiding van de geboorte, ze vinden het dan ook heel leuk dat er ruimte is voor publiek.”

De doop zelf zal alleen toegankelijk zijn voor gasten die het stel heeft uitgenodigd. Koningin Elizabeth, prins Philip, prins Charles, Camilla, prins George en de ouders van Catherine worden onder anderen verwacht. Prins George werd twee jaar geleden gedoopt op een andere plek, namelijk bij St. James’s Palace. Daar was toen geen ruimte voor publiek.

Prinses Charlotte werd op zaterdag 2 mei geboren.

Gratis voor jou


Meer Verenigd Koninkrijk