William en Kate verrassen schoolklas

Vorsten

22/12/2015 11:09 am

SNARESBROOK – Prins William en zijn vrouw Kate hebben een schoolklas in Snaresbrook verrast met een kerstkaart. De kinderen uit de klas van de Forest School hadden de hertog en hertogin van Cambridge een kerstwens gestuurd en waren volgens de Britse krant Express heel erg verrast toen ze een kaartje terugkregen.

De kindjes uit de zogenoemde ‘Konijnen en Eekhoorntjes-klas’ kregen het kaartje uit handen van de kerstman. “De hertog en hertogin van Cambridge, prins George en prinses Charlotte willen de kinderen uit de klas graag bedanken voor hun prachtige zelfgemaakte kerstkaart. Ze wensen jullie allemaal het beste voor het nieuwe jaar”, valt te lezen in de kaart.

Op de voorkant van de kaart staat een foto van het jonge gezin afgebeeld. Deze werd gemaakt voor de doop van prinses Charlotte eerder dit jaar. Paul Falkner, directeur van de kleuterschool, laat de krant weten dat de kinderen heel blij zijn met de bijzondere kaart. “We hadden nooit verwacht al zo snel een antwoord te krijgen. Voor de kinderen is het geweldig, helemaal zo vlak voor de kerstvakantie”, vertelt hij de krant. “Volgend jaar zullen de kinderen meer gaan leren over het koningshuis, dus dit is alvast een leuk opstapje.”

Op de website van Express staan foto’s van de blije kinderen en de kaart.

William en Kate verrassen schoolklas

Gratis voor jou


Meer Verenigd Koninkrijk