William herinnerde zich verjaardag Kate nog

Vorsten

2019-01-09 16:32:00

Prins William is woensdag niet met lege handen naar huis gegaan na zijn bezoek aan Air Ambulance London. De hertog van Cambridge kreeg onder meer cadeautjes voor zijn jarige vrouw en voor de kinderen, zo schrijven Britse media.

De Britse prins kreeg onder meer een door kinderen gemaakte verjaardagskaart voor de woensdag 37 jaar geworden Kate. “Bedankt voor de herinnering”, grapte William. “Ik wist het vanochtend gelukkig ook nog, dus ik kwam goed weg.” Op de handgeschreven kaart stond: “Kate, ik hoop dat je de mooiste verjaardag hebt die je je kan voorstellen.”

William kreeg ook speelgoedhelikopters mee voor prins George (5), prinses Charlotte (3) en prins Louis (acht maanden). Daar wordt vooral George erg blij van, zei de prins. “Ik had niet terug kunnen keren zonder speelgoedhelikopter. George had me dat nooit kunnen vergeven.”

Ook William kreeg iets nieuws, namelijk een nieuwe titel. Hij is sinds woensdag als beschermheer verbonden aan Air Ambulance London. Hij arriveerde in stijl bij de bijeenkomst. De hertog werd per helikopter opgehaald vanaf Kensington Palace, kroop daarna zelf achter de stuurknuppel en zette het toestel even later na een vlucht over de stad weer netjes neer. William heeft enige tijd gewerkt als piloot bij de East Anglian Air Ambulance service.


Meer Verenigd Koninkrijk

tijdelijk Gratis verzending

Je bestelt onze nummers online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten!