Nieuwe tennisbaan voor prins William

Vorsten

20/08/2015 5:33 pm

NORFOLK – Prins William heeft toestemming een nieuwe tennisbaan aan te leggen naast zijn huis Anmer Hall op het koninklijk landgoed Sandringham bij Norfolk. Dat meldde de Daily Express donderdag. Het stadsdeel King’s Lynn & West Norfolk heeft de plannen goedgekeurd.

De tennisbaan van AstroTurf vervangt een oudere, in onbruik geraakte tennisbaan iets dichter bij de woning. Die wordt weggehaald en er komt een uitbreiding van de achtertuin voor in de plaats, aldus de aanvraag die namens William en echtgenote Catherine werd gedaan.

Tegen de plannen werden geen bezwaarschriften ingediend. Voor de nieuwe tennisbaan moet een aantal bomen wijken, maar dat is vanaf de openbare weg niet te zien en de bomen hebben geen bijzondere waarde. Sterker nog, een als giftig omschreven gouden regen moet ook worden omgezaagd.

Het Britse tabloid had eerder deze week alarm geslagen over het grote gevaar dat de boom betekende voor prins George en prinses Charlotte. Die zouden dan wel enorme hoeveelheden van de bloemen van de gouden regen moeten eten en dat terwijl ze er niet bij kunnen.


Meer Verenigd Koninkrijk