Harry en Carl Philip bij best geklede mannen

Vorsten

05/08/2015 8:30 pm

NEW YORK – De Britse prins Harry en de Zweedse prins Carl Philip behoren volgens Vanity Fair tot de best geklede heren. Het Amerikaanse blad maakte zijn lijstje met best geklede personen woensdag bekend.

Carl Philip prijkt op de zesde plaats. Het uniform dat de 36-jarige prins in juni droeg op zijn trouwdag viel bijzonder in de smaak bij Vanity Fair. Harry gooide hoge ogen met zijn outfit voor de Royal Ascot. De Britse prins koos voor een zwart jacquet, blauw vest en blauwe stropdas met hoge hoed.

Ook enkele vrouwelijke royals weten zich goed te kleden. Bij het lijstje van best geklede vrouwen veroverde Sophie Rhys-Jones, vrouw van de Britse prins Edward, de vierde plek. De Spaanse koningin Letizia staat op de tiende plaats.

Pierre Casiraghi, de tweede zoon van prinses Caroline van Monaco, en zijn vrouw Beatrice Borromeo horen volgens Vanity Fair bij de tien best geklede koppels. Het paar, dat onlangs trouwde, staat nog net in de top drie. Sheikha Moza bint Nasser al Misned van Qatar verdient volgens het tijdschrift een plek in de hall of fame.


Meer Verenigd Koninkrijk