GEZOCHT: stagiair online redacteur Vorsten

redactievorsten

19-01-2019 08:00:05

Smul je van vorstelijk nieuws en ben jij als een prinses in een paleis thuis op Facebook en Instagram? Heeft WordPress geen geheimen voor je? Dan zoeken we jou!

https://www.youtube.com/watch?v=DEcb-VuJZD0

Wat ga je doen?

Tijdens je stage zal je je vooral bezighouden met het publiceren van content op alle online-kanalen van Vorsten. Verhalen, video’s en foto’s gaan dankzij jou cross-mediaal. Daarnaast film je op locatie werkbezoeken van koningin Máxima, een nieuwe tentoonstelling in een museum of interview je een modedeskundige. De werkzaamheden die je uitvoert zijn divers en zullen zowel een ondersteunend als zelfstandig karakter hebben. Natuurlijk staan we open voor jouw frisse blik en ideeën.

Wat bieden we?

Bij Vorsten werk je in een klein en enthousiast team. De thuisbasis is in Amsterdam waar we het kantoorpand delen met meer dan twintig andere tijdschriftmerken. Als stagiair(e) krijg je de kans mee te werken aan de verdere groei en uitbouw van het succesvolle en chique Vorsten. In 36 uur per week (thuiswerken is in overleg mogelijk) kun je al je skills aanscherpen en uiteindelijk je cv een digitale en vooral vorstelijke boost geven!

Interesse?

Reageer met je motivatie en je cv naar [email protected]

Meer Overig