Vorsten Lezersdag 2021

redactievorsten

2021-10-11 08:00:00

Op veler verzoek komt er weer een Vorsten Lezersdag! Op een nieuwe locatie en met een andere invulling, maar met een even vorstelijke gevoel als altijd. Het aantal deelnemers is beperkt, dus reserveer snel!

De Vorsten Lezersdag 2021 zal plaatsvinden op vrijdag 3 december op het luxueuze Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord bij Haarlem. In het prachtige landhuis uit 1905 wordt u ontvangen door Vorsten-hoofdredacteur Justine Marcella. Onder het genot van een glas champagne luistert u naar haar welkomstwoord. Vervolgens wordt u uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een lezing van een van onze Vorsten-experts of deel te nemen aan een rondleiding. Nadat u genoten heeft van een vorstelijke high tea, sluit u de dag af met een lezing door Paul Rem. En dat alles voor slechts € 49,50.

Programma

12.00 uur: ontvangst met champagne, welkomstwoord door Justine Marcella

12.30 uur:
• een lezing door Martijn Akkerman
óf
• een lezing door Wim Dehandschutter
óf
• een rondleiding door het landhuis

13:30 uur: vorstelijke high tea

15:30 uur: lezing door Paul Rem

16:15/16:30 uur: einde dag

Aansluitend kunt u gebruik maken van een exclusief hotelarrangement, bestaande uit een overnachting in een kamer in de wellnessvleugel, gebruik van de Spa & Wellness, een driegangendiner en een uitgebreid ontbijtbuffet. Voor dit arrangement, inclusief deelname aan de Lezersdag, betaalt u € 154,50 per persoon op basis van twee personen en op basis van beschikbaarheid (éénpersoonstoeslag € 50).

Reserveren

U reserveert voor de Vorsten Lezersdag door een e-mail te sturen aan info@vorsten.nl. Geef duidelijk aan voor hoeveel personen u reserveert en vermeld in de onderwerpregel ‘Lezersdag’. Betaling met pin op de dag zelf. Wilt u aansluitend gebruikmaken van de hotelaanbieding? U kunt boeken via 023-512 18 00 of duin-kruidberg.nl.

Bereikbaarheid

Landgoed Duin & Kruidberg beschikt over ruim tweehonderd gratis parkeerplekken, direct naast het landhuis. Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar, NS-station Santpoort-Noord ligt op vijf minuten loopafstand.


Meer Overig

In deze editie van Vorsten:

– Prinsjesdag in woord en beeld
– Liefde in Zweden: bruiloft na 33 jaar verkering
– Zij hebben het mode-DNA van hun moeder
– The Royal Family volgens Edward en Sophie