Royals van de toekomst

redactievorsten

28/10/2011 5:30 am

Foto: GettyImages

Ze zijn nog maar tieners en zijn slechts zelden in het openbaar te zien. Maar dat verandert langzaam maar zeker: steeds vaker verschijnen ze bij festiviteiten en bij officiële gelegenheden van hun land. Maak kennis met de royals van de toekomst.

Zo is er Maria-Olympia, het oudste kind van de Griekse kroonprins Pavlos en kroonprinses Marie-Chantal. De inmiddels vijftienjarige verschijnt samen met haar ouders steeds vaker bij sociale evenementen en ziet er dan uit om door een ringetje te halen.

En kent u lady Amelia Windsor van Groot-Brittanië? Amelia is de dochter van een neef van koningin Elizabeth II. Sinds 2010 is Amelia steeds vaker in het openbaar te zien. Ook zij is een echte fashionista.

Ook nog niet zo bekend is de jonge lady Louise Windsor van Groot-Brittanië. De kleindochter van koningin Elizabeth II wordt nog veel uit schijnwerpers gehouden, maar misschien herkent u haar als een van de bruidsmeisjes van prins William en hertogin Catherine. Louise is een groot liefhebster van paarden en was na haar debuut op de royal wedding te gast bij bij de Royal Windsor Horse Show.

Benieuwd geworden naar nog meer jonge gezichtjes, die u vrijwel nooit eerder te zien kreeg? Lees er alles over in de nieuwe Vorsten Royale.


Meer Overig