William en Catherine erg vriendelijk op vakantie

Vorsten

05/08/2015 3:55 pm

LOS ANGELES – De Britse prins William en zijn vrouw hertogin Catherine zijn ook op vakantie erg vriendelijk. Dat zegt de Amerikaanse juwelenontwerper Martin Katz, die in 2008 tegelijkertijd met William en Kate vakantie vierde op Mustique. “Kate was ontzettend vriendelijk en erg open”, herinnert Katz zich, schrijft People.

De sieradenmaker blunderde in het bijzijn van William. “Ik liet een glas fruitpunch uit m’n handen glippen, het viel op de grond kapot. De prins droeg slippers, zijn voeten zaten helemaal onder. Ik kon wel door de grond zakken, maar ik hoorde alleen: dat was verfrissend, bedankt.” Katz noemt het voorval ‘erg vernederend’. “Mijn vrouw herinnert me er nog vaak aan.”

“Kate zag er erg casual uit”, weet Katz nog van de vakantie uit 2008. “Ze droeg niet veel make-up, maar zag er prachtig uit. Ze was erg elegant en nam de tijd voor iedereen die haar aansprak.” Wat de juwelenontwerper het meest is bijgebleven, is hoe normaal het stel zich gedroeg. “Ze waren net als ieder ander en kleedden zich daar ook naar.”

Mustique, onderdeel van de eilandstaat Saint Vincent en de Grenadines, is al jaren een favoriete vakantiebestemming van de Britse koninklijke familie. Prinses Margaret had daar een huis.


Meer Overig