Kroonprinses Mary doet kerstinkopen

Vorsten

24/12/2015 10:35 am

BYRON BAY – Kroonprinses Mary van Denemarken heeft donderdag nog wat last minute-kerstinkopen gedaan. De van oorsprong Australische Mary werd op de dag voor kerstmis in Byron Bay gespot terwijl ze nog wat cadeautjes kocht, schrijft Daily Mail.

Op de website van de krant staan foto’s van Mary (43). De Deense kroonprinses werd gezien samen met haar dochter Isabella, vriendinnen en haar getuige en beste vriendin Amber Petty. Volgens de krant zag Mary er heel ontspannen uit en viel ze helemaal niet op in het winkelende publiek. “Mary en haar vriendinnen liepen pratend en lachend langs de winkeltjes, op weg naar het strandhuis waar ze verblijven”, aldus de krant.

Mary en haar man kroonprins Frederik zijn sinds het begin van deze maand in Australië. Daar weten ze de media, die het stel graag op de foto zet tijdens hun vakantie, geregeld voor te blijven. Het gezin begon de reis in Perth, waar de broer van Mary woont. Kort daarna werd de kroonprinses gespot in de rij in een chocoladewinkel, maar daarna wist het kroonprinselijk gezin onder de radar te blijven of werd pas over een bezoekje bericht nadat ze alweer waren vertrokken. In dit geval wist Daily Mail de kroonprinses dus wel vast te leggen.

Volgens de krant vieren Frederik en zijn gezin de kerstdagen in Australië en vertrekken ze daarna weer richting huis voor oud en nieuw. Ze worden namelijk op 1 januari verwacht bij een receptie georganiseerd door koningin Margrethe.


Meer Denemarken